Champagne happy New Year foto tuin 1 2014.jpg

Neem contact met mij op:

Nieuwstraat 51
6021 HP Budel
Nederland

T. 0495-491118
E. info@lust-nu.nl


Catering & Partyservice

Door gebruik te maken van onze tuin die zich achter het pand bevindt - met een totale oppervlakte van 525 m2 -waarvan 120 m2 terras met een unieke spelactiviteit genaamd Shuffle Board, zijn wij in staat om (bij mooi weer) tevens uw barbecue, receptie of familiefeest tot een gezellig buitenfeest te maken.


Wij hebben dan ook verschillende barbecue mogelijkheden van eenvoudig t/m een speenvarken draaiend aan het barbecuespit. Dit alles met de nodige zon en de koele drankjes wordt het een gezellig tuinfeestje. Verder bezorgen wij natuurlijk deze barbecues ook bij u thuis.


BEKIJK HIER ONZE GEVARIEERDE BARBECUES met VLEES en/of VIS. 


-  Deze barbecue pakketten worden vanaf 10 personen aan huis bezorgd met de nodige

    borden, bestek en servetten.
-  Afwassen is bij ons niet nodig als wij het dezelfde dag/avond weer kunnen ophalen.
-  Naar wens kunnen wij een gasbarbecue leveren à € 25,00 (dit is voor de huur, het schoon

    maken en gas)

 

CATERING AAN HUIS

Buiten de barbecues verzorgen wij ook uw koud en warme bufetten of koudeschotels voor verjaardagen, communniefeestjes of familie bijeenkomsten.Informeer naar de vele mogelijkheden voor een heerlijke buffetje of koude schotel met warm vlees. Dit is al mogelijk vanaf 10 personen, inclusief brengen en halen waarbij u zelf niet hoeft af te wassen, mits wij dezelfde dag/avond alles weer kunnen ophalen.

PARTY SERVICE TOTAAL

Een totale verzorging via onze Party-service op locatie of bij u op het bedrijf van ± 20 tot 1000 personen. Ons bedrijf is voorzien van een praktische keuken met de beste keukentechniek waardoor wij een capaciteit in huis hebben om 1000 personen op locatie te voorzien van heerlijke diners en/of buffetten. Des gewenst zorgen wij voor alle benodigdheden voor een feest op locatie zoals eventuele feesttenten, de benodigde materialen zoals stroom en verlichting en niet te vergeten goed en vlot personeel in gepaste kleding.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, neemt u gerust contact met ons op.

Webdesign: RKD-Graphics