LUST zaal2.jpg

Neem contact met mij op:

Nieuwstraat 51
6021 HP Budel
Nederland

T. 0495-491118
E. info@lust-nu.nl


Bruiloften, Huwelijksfeesten, Verjaardagen...


Steeds meer verliefde stellen gaan trouwen en dan geldt bij LUST | eet, drink & feestgelegenheid, dat het, 'de dag van je leven' moet worden.
De tijd van een eenvoudige standaardceremonie en een eenvoudig feest lijkt voorbij.
Het bruidspaar bepaalt zelf wat er allemaal op de dag van hun dromen moet gaan gebeuren.

Alles is mogelijk; een frisse champagnetoast met bruidstaart in de tuin, een verrassend bruiloftsdiner evt. met entertainment en natuurlijk een spetterend feest. Door onze ruime ervaring met bruiloften en huwelijksfeesten kunnen wij samen met u een realistisch dag-en avondprogramma uitstippelen met een tijdschema zodat alles op elkaar is afgestemd en dat jullie trouwdag geen haastdag wordt.

Onze accommodatie heeft een grote romantische zaal en een kleinere loungezaal in de kleuren crème en aubergine gecombineerd met gekleurde ledverlichting. Alles is mogelijk van kleine hapjes, tot luxe hapjes van hapjes buffet tot grote diner buffetten of walking dinners.
Iedereen die zijn bruiloft bij ons viert krijgt twee gratis privé danslessen t.w.v. 80,00 euro voor een mooie openingsdans.

Voor een indruk van onze zaalcapaciteit klik hier.

Dus het wat wij over de mooiste dag van jullie leven willen horen is, een schatting van het aantal te verwachten gasten op het feest en jullie eigen fantasie, en de offerte kan gemaakt worden. Er zijn verschillende bruiloftarrangementen die we natuurlijk persoonlijk met jullie doornemen.

Ook andere huwelijksjaren en/of verjaardagen kunnen bij ons gevierd worden.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, neemt u gerust contact met ons op. Dit kan via tel. +31 (0)495 491118 of per email naar info@lust-nu.nl.

Toppie LUST zaal1.jpg LUST eetgedeelte.jpg LUST zaal live muziek.jpg Lust feest1a.jpg
Webdesign: RKD-Graphics